castellano català english


Sobre nosaltresrr-consult disposa de 20 anys d'experiència en el camp de mesurament i l'aplicació de sensors per a aplicacions dinàmiques incloent el mobile mapping o vehicles autònoms.

Apropem els sensors i sistemes d'adquisició de dades líders mundials en el seu àmbit als nostres clients, per a facilitar solucions en projectes d'innovació i desenvolupament, així com agilitar temps en processos de producció i homologació.

Les aplicacions principals per a aquesta tecnologia són el sector Automotive i la Geomàtica, i en general qualsevol àmbit on conèixer una Posició, Velocitat i Orientació dinàmica de forma precisa i fiable sigui necessari.

Sota el nom RRC-air agrupem les nostres activitats en el camp de RPAS o drones. Oferim UAVs i solucions "claus en mà" a base dels productes de Quantum -Systems com també projectes individuals a la mida dels nostres clients.

Amb seu a Castelldefels, província de Barcelona, les nostres oficines es troben al Parc Mediterrani de la Tecnologia, formant part de l'entorn d'Investigació i de les Start-Ups de la zona.

Partners PrincipalsDes Regne Unit, a Oxford Technical Solutions porten gairebé 2 dècades combinant el millor dels receptors GNSS d'alta precisió i l'experiència de navegació inercial, i els seus productes s'han convertit en l'estàndard de la indústria per a les proves en el sector automòbil, i àmpliament utilitzats en altres àmbits.

www.oxts.com

Empresa del Regne Unit en creixement, que subministra una gamma de vehicles "target", des de la versió oficial EuroNCAP (EVT) a la seva pròpia versió més rendible, a més del sistema de remolcat Flex-Moshon per EVT en proves AEB i altres desenvolupaments ADAS. Ofereix serveis de formació i consultoria.

www.moshondata.com


Des d'Alemanya, empresa especialitzada en el mesurament de precisió de distància i velocitat de vehicles terrestres, amb productes dissenyats per a entorns hostils, típics de vehicles de proves.

www.pegasem.com

Quantum-Systems GmbH, fundada a Munic el 2015, està especialitzada en el desenvolupament, el disseny i la producció de petits vehicles aeris no tripulats (sUAV), que combinen llarg abast, eficiència elèctrica i sensors integrats d’alta precisió per a una gran varietat d'aplicacions de cartografia, topografia d’inspecció .

www.quantum-systems.com

Projectes
VTOL especialitzat en topografia que pot mapejar fins 700ha en un sol vol. Integra càmera RGB 20.1 Mpx, NDVI Micasense i properament LiDAR
Features:


Si us plau Contacti'ns per obtenir més informació, demostracions i preus

INS xNAV 550 amb Lidar Velodyne VLP16 roof packContacta amb nosaltres


Parc Mediterrani de la Tecnologia
Av. Carl Friedrich Gauss, 11 - Edif. B6
08860 Castelldefels

Ubicació

Teléfono: (+34) 93 635 0345